3Flora  biedt een keur aan groenactiviteiten aan, die voornamelijk in Driebergen-Rijsenburg worden georganiseerd. Wil je deelnemen en/of lid worden, klik dan hier voor het  Inschrijfformulier 2018 en mail het naar info@drieflora.nl of bel tel 0343-416229.

 

Meer Tuingeluk
Samen met de tuineigenaren hun voortuinen bekijken en indien wenselijk advies uit te brengen. Dit innovatieve project is gestart door Louis Guldemond en wordt vormgegeven door onze keurmeesters in samenwerking met Rob Mocking van het gelijknamige hoveniersbedrijf. In de betreffende tuinen worden de eigenaren in de gelegenheid gesteld advies te vragen aan Rob Mocking over inrichting, aanleg, onderhoud, etc. van hun voortuin.

Eric van der Pol zal, in samenwerking met Louis Guldemond, de aansturing van het project op zich nemen. Hiervoor kunnen ze hulp gebruiken.

Vind je het leuk om samen met hen deze dag vorm te geven? Neem dan contact op met Eric van der Pol  tel.nr. (0343) 761008

Open tuinendag
Een kijkje nemen in de achtertuinen van Driebergen-Rijsenburg.

Overige Activiteiten
Deze vindt je in de Activiteitenkalender.

Wil je je aanmelden voor één of meer activiteiten, vul dan het inschrijfformulier, bovenaan deze pagina, in of neem contact op met of via e-mail: info@drieflora.nl.